Signaltekniker inom Drift och Underhåll

Långsele, Ånge eller Östersund
Ansök senast 2019-09-15

Signaltekniker till Mitt-Ådalsbanan

Var med och utveckla framtidens Infrastruktur!

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda helhetslösningar inom underhåll och projekt för MBEST-entreprenader.

Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför Signaltekniker till vårt underhållskontrakt Mitt-Ådalsbanan inom järnväg med stationering i Långsele, Ånge eller Östersund.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tjänsten som Signaltekniker innebär varierande och självständiga arbetsuppgifter i kombination med ett stort ansvarstagande. Som Signaltekniker arbetar du utifrån målen att förbättra och säkerställa framkomligheten för trafiken. I rollen arbetar du med felavhjälpande- och planerade underhåll av järnvägsanläggningarnas signalsystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som innefattar beredskap och säkerhetstjänst, resor i tjänsten förekommer.

 

Din profil

Vi söker dig som har:

·        Grundläggande utbildningar i signalteknik

·        Dokumenterad SISÄ-kompetens

·        Goda kunskaper i svenska

·        Körkort: B

Det är meriterande om du har några års yrkeserfarenhet som signaltekniker samt om du innehar BE/C körkort. Det är även meriterande om du har erfarenhet från andra teknikområden så som el- och/eller telecom samt om du har fordonsutbildningar för järnvägsfordon.

Som person trivs du med att arbeta tillsammans med andra, är lugn och stabil samt har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Då rollen som signaltekniker ställer krav på att följa uppsatta regler och krav är det viktigt att du som person är noggrann och grundlig vad gäller dokumentation av utfört arbete. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar ett driv för att avsluta påbörjade arbetsuppgifter.

 

Särskilda krav

Rollen som Signaltekniker innebär att arbeta i säkerhetstjänst och för detta krävs att du uppfyller lagstadgade krav om hälsa för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter enligt Transportstyrelsens regelverk. Om du vill veta mer kan du läsa här.


Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Placeringsort: Långsele, Ånge eller Östersund

Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/cv senast 2019-09-15

 

Din ansökan

Låter det här som en roll för dig? Ansök redan idag då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 15 september 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare, Daniel Eklund på mail daniel.edlund@nrcgroup.se eller platschef, Leif Oskarsson på mail: leif.oskarsson@nrcgroup.se.

Var med i vårt lag – bygg och utveckla framtidens Sverige!

NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. NRC Group strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Signaltekniker inom Drift och Underhåll
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %