Projektingenjör

Mellersta Sverige
Ansök senast 2019-09-15

Projektingenjör till våra investeringsprojekt

Var med och utveckla framtidens Infrastruktur!

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda helhetslösningar inom underhåll och projekt för MBEST-entreprenader.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och söker därför en Projektingenjör till våra investeringsprojekt inom järnväg.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Projektingenjör bistår du projekten från start och upprättar projektplaner, kontrollprogram och planeringsunderlag. Du bistår med ekonomisk reglering, avstämningsunderlag och prognosarbete samt stödjer projektet utifrån verksamhetens mål. Du arbetar nära Platschefen och är med i arbetet under hela kedjan från kalkylering, planering och genomförande till uppföljning, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kontinuerligt följa upp projektens ekonomi och planering framåt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan innefatta resor med övernattning, ersättning i form av traktamente utgår enligt gällande kollektivavtal. Då vi ständigt har nya investeringsprojekt innefattar tjänsten att du kommer ha flexibla placeringsorter. För tillfället söker vi främst personer i mellersta Sverige.

 

Din profil

Vi söker dig som har:

 •         Teknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet
 •         Kunskap om entreprenadjuridik
 •         God datorvana med kunskaper i Microsoft Office programmen
 •         Goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift
 •         Körkort: B

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet från en liknande roll inom bygg- och anläggningsbranschen eller järnvägsbranschen.

För att lyckas i rollen är du en affärsmässig och analytisk person med ett öga för siffror. Dessutom är du observant på detaljer och har förmåga att se helheter då du som Projektingenjör hanterar flera olika arbetsuppgifter parallellt. För att trivas i rollen är du kommunikativ och har en god förmåga att samarbeta då rollen innefattar många kontaktytor.

 

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Placeringsort: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/cv senast 2019-09-15

 

Din ansökan

Låter det här som en roll för dig? Ansök redan idag då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 15 september 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev.

Var med i vårt lag – bygg och utveckla framtidens Sverige!

NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. NRC Group strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Projektingenjör
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %